top of page
DSC09251-HDR.jpg

OVER HOBECRO

Al van kinds af aan had ik (Roy Croonen) de droom van een eigen bedrijf. Na mijn opleiding in Outdoor Management en Recreatie in de richting van tuin, park en landschap ben ik direct aan het werk gegaan in de groene sector. Na ruim twee jaar fulltime werkervaring ben ik met een goed opgebouwd netwerk voor mezelf begonnen. Als jonge ondernemer ben ik niet vastgeroest in ouderwetse ideeën en patronen, maar denk ik innovatief, toekomstgericht en altijd met het oog op de laatste trends.

Om efficiëntie, veiligheid en een goede gezondheid tijdens werkzaamheden te kunnen waarborgen vinden wij het  belangrijk te blijven investeren in de juiste machines en hulpmiddelen die onze werknemers ontlasten waardoor we op een verantwoorde manier toekomstgericht kunnen blijven werken.

- Roy Croonen

DSC02092_edited.jpg

In het contact met onze klanten staan vertrouwen en duidelijkheid altijd centraal. Tijdens een oriënterend gesprek kijken we samen naar alle mogelijke opties en eventuele struikelblokken. Bij zowel de

voorbereiding als de uitvoering van een project voegen we uw wensen en onze expertise zo goed mogelijk samen om tot volle tevredenheid naar het gewenste eindresultaat toe te werken. Zo blijven we elkaar bijsturen, en ontlasten we u waar mogelijk op ieder projectmatig vlak.

 

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan de kennis en kunde van onze medewerkers. Ieders specifieke expertisegebied wordt doordacht en op de juiste manier ingezet binnen ons bedrijf. Op die manier wordt onze vakkennis professioneel en efficiënt toegepast in de succesvolle realisatie van alle uiteenlopende groenprojecten. Met minder dan volledig overtuigde klanttevredenheid nemen wij geen genoegen!

WERKEN BIJ HOBECRO?

Bij Hobecro ben jij onderdeel van een jong en enthousiast team 

Een uitgeruste werkbus met mogelijkheid tot eigen invulling

Aantoonbare waardering voor goede prestaties

Project Adelante.jpg

Word jij onderdeel van

ons team?

Handelsstraat 7

6361KC, Nuth

info@hobecro.nl

045 200 00 76

Vertrouwen en vakmanschap maken uw project.

Logo%20Hobecro%20-%20Online%20(website)_
bottom of page