top of page
Projecten-Hobecro-omslagfoto.jpg

ONZE PROJECTEN

De uitvoering van onze groenprojecten begint als vanzelfsprekend altijd bij de dromen en wensen van u als klant. We kijken samen naar de mogelijkheden en dragen zelf altijd ideeën aan vanuit onze praktische ervaring en vakkennis.

 

Wanneer u kiest voor een landelijke stijl wordt de buitenruimte zodanig ingericht dat er een natuurlijke sfeer ontstaat omringt door prachtig bloeiende planten, gevulde kleurrijke borders en karakteristieke bestrating wat een uitbundig warme uitstraling creëert en ruimte bied voor werking van de natuur.

Ook veel mensen kiezen tegenwoordig voor een moderne tuin, die qua stijl en invulling goed bij hun woning past. Dit soort tuinen typeert zich vaak door strakke lijnen, minimalistische bestrating en eenzijdig gevulde groenborders. Deze invulling van uw tuin behoeft doorgaans minimaal onderhoud in tegenstelling tot landschappelijk ingerichte tuinen.

"DIVERSITEIT AAN DIENSTEN EN MOGELIJKHEDEN ONTLAST ONZE KLANTEN"

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en ze hierbij veelzijdig te ontlasten, bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Of het nu gaat om infra-, grondverzet, aanleg- of onderhoudswerkzaamheden; wij nemen u al het werk uit handen. Voor én tijdens de uitvoering van uw groenproject blijven we nauw in contact en doorlopen we samen het gehele proces waarbij we elkaar blijven bijsturen. Alles voor uw volle vertrouwen. Alles voor het perfecte eindresultaat.

Wat zeggen onze klanten?

Hobecro Groenprojecten voor een perfecte upgrade van je tuin.

Nadat ik in mijn vorige huis de relatief kleine voortuin keurig en voor een vriendelijk tarief heel mooi had laten opknappen, had ik geen twijfel wie de achtertuin bij mijn nieuwe woning ging inrichten. In een meerstappenplan (rooiwerk, tuinontwerp, grondwerk, bestrating, beplanting) is de rommelige tuin omgetoverd tot een heerlijke buitenplek met 3 terrassen met hoogteverschillen, pad met trap naar achterperceel, mooie laurierhagen en schitterende meerstammige heesters (prunus en cornus) in twee perkjes. Alles uitgevoerd door correct en netjes werkende hoveniers die in het project meedenken en flexibel zijn. Kortom, als meer dan tevreden klant kan ik alleen maar adviseren : zoek je voor een upgrade van je tuin een prima prijs-kwaliteit verhouding en een Top resultaat ga dan naar Hobecro Groenprojecten.

DSC07704-HDR.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?

In een oriënterend gesprek bespreken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw tuin of ander groenproject. Een goede start is namelijk essentieel. Met inbreng van onze ruime ervaring en expertise zorgen wij vervolgens voor een uitvoering en oplevering die volledig aan uw wensen voldoet!

Tuinprojecten-Hobecro_edited.jpg

Handelsstraat 7

6361KC, Nuth

info@hobecro.nl

045 200 00 76

Vertrouwen en vakmanschap maken uw project.

Logo%20Hobecro%20-%20Online%20(website)_
bottom of page